Zomer: tijd voor een nieuwe website!

Fijn om eindelijk tijd te hebben voor een nieuwe website. De website is gebouwd door compagnon Eva van Evacommuniceert.nl, met wie ik De Gespreksleiders ben, en met het logo van mijn collega en kantoorgenoot Hester van Zijll de Jong.

Want dat is wat ik de afgelopen jaren heb geleerd: samenwerken! Door krachten te bundelen en passies te delen, wordt twee maal twee tien of nog meer. Niet alleen qua resultaat, ook wat betreft plezier en energie. Ik mijn journalistieke en netwerkcapaciteiten, een ander zijn organisatietalent of vormgeefkwaliteiten.

Naast bovenstaande samenwerkingen, werk ik bijvoorbeeld ook mee aan www.zuuth.nl en www.coopkracht.net en draag al jaren met heel veel plezier mijn steentje bij aan Boerenvee waarbij ik nauw samenwerk met hoofdredacteur, natuurboer en journalist Berrie Klein Swormink.

Op mijn nieuwe website laat ik zien wat ik doe en al gedaan heb. Misschien komt er nog wel een ideeënwinkeltje, voor redacties die inspiratie kunnen gebruiken. Daarmee hoop ik dan ook weer nieuwe win-win situaties te creëren. Veel plezier met het lezen van mijn site en dank voor de aandacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *